AANBOUW LATEN PLAATSEN

Plannen voor een aanbouw en op zoek naar een overzicht van kosten en benodigdheden? ABenO helpt graag bij jullie plannen m.b.t. het plaatsen van een aanbouw aan de voorzijde, achterzijde, zijkant of zelfs volledige nieuwbouw.

Aanbouw

Er zijn veel zaken om rekening mee te houden met het plaatsen van een aanbouw. Zo moet je denken aan vergunningen, tekeningen en de diverse specialisme die er bij komt kijken.

Als je op zoek bent naar een aannemer om dit voor je uit te voeren is het met name belangrijk dat je iemand vind die goed meedenkt over de uitvoering. Niet alleen maar voor de aanbouw, maar ook hoe dit aansluit aan de bestaande woonsituatie. Het gehele plaatje moet kloppen!

Offerte

Om een goed beeld te krijgen van de kosten komen we graag even vrijblijvend langs. We nemen dan samen jullie plannen voor het plaatsen van een aanbouw door. We gaan kijken waar de aanbouw moet komen, dat kan de voorzijde, zijkant, achterkant van de woning zijn.

Na ons gesprek hebben we een goed beeld van jullie wensen en zetten we alles op papier waarop we een passende offerte maken.

Wie wij zijn?

ABenO bestaat uit een uitgebreid team van specialisten. Maar jullie vaste aanspreekpunten zijn altijd Maurice en Jeroen Arends.

Maurice Arends

Eigenaar // Bouwkundig ingenieur

Jeroen Arends

Eigenaar // Opzichter/Projectleider