AANBOUW LATEN PLAATSEN

Plannen voor een aanbouw en op zoek naar een overzicht van kosten en benodigdheden? ABenO b.v. uit Emmen helpt graag bij jullie plannen m.b.t. het plaatsen van een aanbouw aan de voorzijde, achterzijde, zijkant of zelfs volledige nieuwbouw.

Aanbouw

Er zijn veel zaken om rekening mee te houden voordat je je plannen gaat uitvoeren. Zo moet je denken aan vergunningen, tekeningen en de diverse specialisme die er bij komt kijken.

Als je op zoek bent naar een aannemer om dit voor je uit te voeren is het met name belangrijk dat je iemand vind die goed meedenkt over de uitvoering. Niet alleen maar voor de daadwerkelijke bouw, maar ook hoe dit aansluit aan de bestaande woonsituatie. Het gehele plaatje moet kloppen!

Een van onze klanten heeft een Instagram pagina bijgehouden van onze werkzaamheden aan hun huis. 

Een aanbouw voorbeeld

In deze video laten we zien hoe we een project in Emmen hebben aangepakt. Een voormalige garage is gesloopt en volledig omgebouwd tot een nieuwe aanbouw met diverse ruimtes.

Offerte

Om een goed beeld te krijgen van de kosten komen we graag even vrijblijvend langs. We nemen dan samen jullie plannen voor het plaatsen van een aanbouw door. We gaan kijken waar de aanbouw moet komen, dat kan de voorzijde, zijkant, achterkant van de woning zijn.

Na ons gesprek hebben we een goed beeld van jullie wensen en zetten we alles op papier waarop we een passende offerte maken.