kozijnen

Er komt een tijd dat de kozijnen in jullie woning, of kantoor toe is aan vervanging. En dan is het de vraag of je gaat voor kunststof of hout. Wij kunnen jullie helpen met beiden.We zijn ervaren in het plaatsen, onderhouden,  vervangen van zowel houten als kunststof kozijnen.

Inspectie

Het is belangrijk om kozijnen regelmatig te laten controleren. Denk bijvoorbeeld aan gebruikers- en weersinvloeden die impact hebben op hout en kunststof.

Het vervelende is dat je houtrot mogelijk niet altijd ziet zitten terwijl mogelijkerwijs je hele kozijn al aan het wegrotten is.

Twijfel je of heb je vermoedens dat er iets aan de hand is? Wacht dan niet langer en schakel ABenO in om een inspectie uit te voeren.

We zullen een passend advies geven met oog op reparatie, vervangen of een kunststof alternatief.

 

Houten varianten

Als we vervanging uitvoeren van hout dan produceren we dit zelf in onze werkplaats in Emmen. We komen op locatie, meten alles nauwkeurig op en zullen deze na productie bij jullie plaatsen.

Het geheel wordt voorzien van de hoeveelheid gewenste vensters, deuren en benodige hang- en sluitwerk. Alles ambachtelijk op maat gemaakt door onze eigen medewerkers.

Tijdens de oplevering wordt het hout behandeld en uitvoerig in de grondverf gezet. Zo kan het materiaal meteen geplaatst worden en is het klaar om afgekit en geschilderd te worden.

Maurice en Jeroen werken aan een kozijn

Kunststof

Tegenwoordig haast niet meer van hout te onderscheiden en met een uitermate lange levensduur zijn kunststof kozijnen een uitermate duurzame en milieuvriendelijke keuze.

Het inmeten en plaatsen van de kunststof variant kunnen we ook zeer zeker voor jullie uitvoeren. Maak vrijblijvend een afspraak met ons we en komen langs om jullie wensen te bespreken.