ONZE DIENSTEN

Als aannemer bieden we een hele reeks aan diensten. Nieuwbouw, verbouw en onderhoud dekken uiteraard een brede lading. Echter is de inhoud veel breder dan dat.

Naast de nieuwbouw, verbouw en onderhoud bieden we nog veel meer diensten aan. 

Nieuwbouw

Voor nieuwbouw projecten denken we graag mee. Van concept tot realisatie zijn we jouw sparringspartner en adviseur.

Verbouwen

Ook op het gebied van verbouwen kunnen we jullie volledig ontzorgen. We nemen samen jullie project door en gaan daarna pas aan de slag. We plaatsen dakkapellen, kozijnen, badkamers, brengen isolatie aan, verbouwen daken en ook zijn we gespecialiseerd in het realiseren van volledige aanbouw projecten.

Onderhoud

Kozijnen vervangen, boeidelen opfrissen, de dakgoten eens flink aanpakken of het vervangen van hang- en sluitwerk. We doen het allemaal!

Tekeningen

Zonder een goed ontwerp, en dus de tekening, is het mogelijk om gestructureerd te werken. Laat staan om te beginnen met een project. Wij voorzien daarom in de benodigde tekeningen voor een project.

Vergunningen & Bouwaanvragen

Ga je bouwen en heb je vragen omtrent de vergunning. Of moeten er vergunningen aangevraagd worden? We ontzorgen je graag en zorgen voor de juiste aanvragen en informatie.

Professionals

Door met een vast team van professionals te werken kunnen wij kwalitatief hoogwaardig werk opleveren. We zoeken onze professionals zorgvuldig uit en zetten ze in op projecten waarin hun specialiteit uitblinkt.

Schade & Verzekering

Ook bij schade en de betrokkenheid van de verzekering kunnen we onze diensten leveren.

Steeds vaker hebben we stormschade in Nederland. Bij een melding van stormschade, brand of waterschade komen we zo snel mogelijk langs om de schade op te meten zodat het zo snel mogelijk hersteld kan worden.

Wie wij zijn?

ABenO bestaat uit een uitgebreid team van specialisten. Maar jullie vaste aanspreekpunten zijn altijd Maurice en Jeroen Arends.

Maurice_Arends_Eigenaar_Bouwkundig_Ingenieur

Maurice Arends

Eigenaar // Bouwkundig ingenieur

Jeroen_Arends_Eigenaar_Projectleider

Jeroen Arends

Eigenaar // Opzichter/Projectleider