Kosten van een verbouwing

Wat kost een verbouwing?

Je hebt een plan in je hoofd. Een plan om je huis te gaan verbouwen, of om een stuk er bij te bouwen. Of misschien wil je wel helemaal nieuwbouw. Een dakkapel er bij, of de keuken toch even wat uitbreiden. Of misschien wil je zelfs wel een hele verdieping bij de woning op. Het eerste waar je aan denkt zijn waarschijnlijk de kosten. 

Die vraag hangt natuurlijk sterk af van wat je precies wilt gaan doen. Het is moeilijk om een exacte prijs te koppelen zonder eerst een goed beeld te hebben van de huidige situatie, en wat de wensen en eisen zijn. 

 

Mogen we even komen kijken?

Om echt een goede prijs te krijgen zou je eigenlijk een offerte moeten laten maken. En dat is natuurlijk altijd vrijblijvend! Door samen even door jullie project te lopen kunnen we een passende offerte maken die helemaal toegespitst is op de gestelde wensen en eisen. 

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Vul het onderstaande formulier in, we maken een afspraak en komen vervolgens zo snel mogelijk langs. Nadat we elkaar hebben ontmoet en de benodigde werkzaamheden hebben geinventariseerd maken we een offerte voor jullie.

Vrijblijvend een afspraak maken